perjantai 28. elokuuta 2015

Karvakulmat

Heipsun!
Mulle oli tullu tänne blogiin toive siitä, että tekisin postauksen missä näytän miten teen mun kulmat!
    Kuten varmaan suurimmalla osalla meistä, myös minulla on ollut kulmakarvat joista häpeää katsoa vanhoja kuvia. Niitäkin on niin moneen eri lähtöön, ettei mahdu yhden käden sormiin. En tietenkään sano että kulmakarvani ovat vieläkään täydelliset, parannettavaa löytyy aina :P Anyways, tässä postauksessa siis kuva kuvalta ja vaihe vaiheelta näytän ja selitän mitä teen ja miksi teen niin.


Tässä on siis kaikki meikit ja tarvikkeet, joilla piirrän itselleni kulmat.
-Anastasia Beverly hills:in dipbrow pomade, sävyssä auburn. Omasta mielestä aivan liian lämmin sävy itselleni, mutta en raaski vielä uutta ostaa heh.
-Lumene:n blueberry eyebrow pencil, sävyssä nro. 2.
-Lumenen kulmien muotoiluvaha, sävyssä soft brown.
-Macin studio finish concealer, sävyssä NC20.
-E.l.f kierreharja
-Grimas MS4 sivellin.

Tässä siis alkutilanne. Mun kulmakarvat on luonnostaan todella vaaleat, koska oma hiustenvärikin on oikeasti vaaleampi kun tämä mikä mun päästä löytyy.


Aluksi _aina_ harjaan kulmani siihen muotoon mihin ne haluan piirtää. Etenen aina niin, että edestä harjaan ylöspäin, keskeltä vedän 'häntää' kohti, ja hännästä harjaan alaspäin.
Sitten piirrään tuolla Lumenen kulmakynällä kulmilleni muodon. Aloitan aina alhaalta ja etenen 'häntää' kohti. Kulman alkuosan jätän aikalailla sellaiseksi, etten siihen laita yhtään mitään.

 Tältä ne näyttävät näiden vaiheiden jälkeen :D
Sitten harjaan ne uudelleen, että kulmakynän väri häivyttyy, eikä jää teräviä viivoja. (Joudun käyttämään samaa kuvaa kuin ylhäällä, koska nämä kuvat olivat todella heilahtaneita.)
Sitten otan mun ABH:n dibrowin ja rupean vetelemään kevyitä ja pieniä viivoja kohti kulman häntää. Tämän jälkeen harjaan kulmat uudelleen, en viitsi laittaa samaa kuvaa 3 kertaa :D
 Tässä vielä yksi välivaihe kuva tilannekatsauksena.
 Sitten otann peitevärin ja pyyhin kulmat alapuolelta, mutta tarvittaessa myös ylhäältä.

 Sitten kulmavahatta vetelen karvat siihen suuntaan, miten haluen niiden olevan koko loppupäivän :P
Ja voila. Laitan vielä yleensä highlighteriä kulman alle, mutta sen jätin pois tästä, kun sen teen yleensä silmämeikin yhteydessä.

Hyvää perjantaita :*

2 kommenttia:

  1. Kulmat on mun mielestä tärkein osa meikkiä! Tosi kiva postaus :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, munkin mielestä! Ite vaa huomasin näissä kuvissa että miten erilaiset ne ovatkaan, mutta eiks se niin mee et kulmakarvat on siskokset eikä kaksoset :P mut kiva jos tykkäsit! :)

      Poista