lauantai 22. elokuuta 2015

Kauniit Aamut Starter Post

     Mietin hetken, että miten aloitan blogini kirjoittamisen, mutta päädyin tähän tylsään, tavalliseen, eikä välttämättä ketään kiinnostavaan ensimmäiseen postaukseen.
     Aluksi nyt kun on sentään ensimmäinen postaus kyseessä, aloitan tietenkin kertomalla hieman itsestäni:
        Eli moikka moi vaan! Anni olen nimeltäni ja olen 18 vuotias lukion 3. vuotta käyvä nuori Helsingistä. Tämä on kolmas blogini, ja toivon että tämä pysyisi ehkä vähän kauemmin elossa kun nuo edelliset.
        Kyseessä on siis kauneus blogi ja halusin aloittaa tän pitämisen koska olen todella koukussa ja rakastunut meikkeihin ja kaikkeen muuhun kauneuteen liittyvään. Blogissa kerron siis mielipiteitä tuotteista, suosittelen tuotteita ja kokeilen eri tuotteita. Minulle saa tottakai antaa palautetta, antaa ehdotuksista ja jättää toivomuksia. Muistutan vielä että opiskelijana budjettini on rajallinen, mutta kun meikkeihin tullaan niin joustan rajoissani aika paljon (tiedä sitten että onko se hyvä asia...)
        Olen viivästellyt blogin kanssa noin puoli vuotta ja tämäkin tekstin alku oli odottamassa jatkoa, kunnes tänään sitä sitten päätin jatkaa. Olen ikävöinyt kirjoittamista hurjasti ja vanhat blogini ovatkin olleet hyvin 'tekstin täyteläisiä'. Vaikka kirjoittaminen onkin mielestäni todella kivaa ja asia jota tykkään tehdä, niin varautukaa kirjoitusvirheisiin ja esiasteellisiin yhdyssanavirheisiin, koska niissä olen todella huono. Huomaan eksyväni aiheesta joten palaanpas sitten blogin asiaan.
       Postauksien useudesta en osaa sanoa vielkä mitään, koska en tiedä kuinka usein jaksan/kerkean postaamaan varsinkaan nyt syksyllä kun ylioppilaskirjoitukset lähenevät ja lukemista on hyvin paljon...

Mutta, esittelyni ja turhat selittelyni päättyvät nyt tähän, toivottavati blogini kiinnostaa SINUA ja jäät seuraamaan (laittakaa kommenttia jos seuraatte niin tsekkaan kans teijän blogit :)), teen varmaan seuraavan postauksen tänään myöhemmin, jos kerkän.



lopuksi vielä kuva itsestäni, jotta näkisitte kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee. Mukavaa Lauantaita Sinulle! :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi tuntuu todella mielenkiintoiselta ja jään seurailemaan kyllä! Jos toiveita toivoit niin etenkin kaikkea halpoja ideoita meikkaamiseen näin opiskelijana toivoisi etenkin :) Toivottavasti päivittelet usein!

    Voit käydä tsekkaa mun blogini: http://elamaaiiriksensilmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta! Varmasti teen myös 'halpoja meikkitutorialeja' (suomessa nyt mikään ei ole halpaa, mutta sanotaan halvempia..) ja ilmanmuuta käyn kans tsekkaamassa sun blogin :)

      Poista