tiistai 25. elokuuta 2015

Lempi meikkisiveltimeni

Moikka!
Tässä postauksessa halusin tuoda esille lempi siveltimeni ja käydä läpi että mitä mihinkin käytän. Koitan laittaa hintaluokkaakin näkyviin, mutta luultavasti en tarkkoja hintoja muista.

1. Meikkivoidesivellin


Meikkivoiteen levittämiseen käytän enimmäkseen tällaista tasapäistä isoa sivellintä. Tällä on helppo levittää meikkivoide tasaisesti ympäri kasvoja. Joskus kyllä toivoisin sen olevan hieman pienempi, niin silmien alle ja kulmakarvojen väliin olisi helpompi levittää meikkiä. Tämän siveltimen olen ostanut Primarkista ja se maksoi luultavasti luokkaa 3€, mutta olen ollu todella tyytyväinen siihen ja yli vuoden se on minua jo palvellut. Aina ei tarvitse ostaa niitä kalleimpia saadakseen laatua.

2.  Peitevoidesivellin


Peitevoidesiveltimenä käytän kicksin concealer sivellintä. Yleensä en tällä loppuun asti väriä levitä kasvoilleni vaan annostelen sen sopiviksi määriksi kohtiin joihin haluan lisää peittävyyttä ja levitän sen sormella taputtaen. Eli siis sivellin on ostettu Kicksistä, hintaluokka on about 10-13€.

3. Puuterisivellin



Rakastan tätä sivellintä! Eli siis Real Techniquesin Powder Brush, ihanan iso, pehmeä ja laadukas! Tällä riittää kun vetelee kerran ympäri naaman niin voi olla varma että puuteria on kaikkialla. Hinta pyörii noin 15€:n paikkeilla.

4. Contour-sivellin


Real Techniques palvelee mua tässäkin asiassa, ja tällä siveltimellä pystyy helposti luomaan monenlaisia contour-lookkeja. Voi tehdä todella tummat ja 'paksut' varjostukset, tai kevyet ja luonnollisen näköiset. Tämä sivellin tulee kolmen siveltimen setissä, joka sisältää yhden siveltimen kasvoille, yhden silmille ja tämän. Paketti maksaa noin 30€.

5. Lempi Crease brush


Lempi siveltimeni luomivaon tekemiseen on MAC:in 217 sivellin. Se on täydellisen kokoinen ja sen harjakset(?) ovat tarpeeksi tiheät. Tällä siveltimellä on myös helppo levittää värejä ja sen oikea nimi onkin blending brush. Siveltimen hinta on noin 25€.

6. Blending Brush


Mun lempi blending brush eli häivytyssivellin on ehdottomasti RT:n Duo Fiber Blending brush, joka tulee samassa setissä tuon contour brushin kanssa. Sen harjakset ovat niin pehmeät kuin siveltimeltä voi pyytää, ja sen levitys on niin haalea, ettei sillä oikein voi laittaa liikaa väriä kerralla. Tämän siveltimen avulla on helppo rakentaa haluttu väri.

7. Kulmakarvasivellin


Moni ihminen ihmettelee, että miksi käytän eyeliner-sivellinta kulmien tekoon. Syy on siis se, että kun käytän ABH:n dipbrow:ta, tuotetta on helpompi levittää, kun käytössä on mahdollisimman pieni ja tarkka sivellin, ja on helpompi säädellä sitä, ettei tuotetta tule kerralla liikaa. Tämä sivellin on merkiltään Grimas  (mr 1) ja ostin sen viime vuoden kauneus ja terveys messuilta. Näitä voi myös ostaa esim. Punanaamiosta!


      Toinen 'kulmasivellin' jota ilman en voisi elää, on kierreharja. Omani taitaa olla E.l.f:in, mutta melkein jokainen merkki tekee näitä, eikä laadussa ole mielestäni eroa. Käytän kierreharjaa häivyttämään selkeät viivat kulmistani, ja saadakseni niistä mahdollisimman luonnollisen näköiset! Tämä taitaa maksaa Elf:illä 3-4€


Tällainen postaus tällä kertaa, mukavaa viikonalkua kaikille! :)
Ps. Kamerani on vieläkin koululla, joten kuvat ovat huonolaatuisia, pahoittelen.

4 kommenttia:

  1. No huh kuinka kaunis olet! Mahtavaa että pidät meikkausblogia, kun sulla selvästi on sillä saralla paljon annettavaa :-)

    Mä huutelen täältä heti alkuun toivepostaukseksi kulmakarvojen meikkauksesta kertovaa postausta, sillä nekin sulla on tosi upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa palautetta, kiitos!<3
      Otan toiveesi huomioon ja aivan varmasti teen sellaisenkin postauksen heti kun kerkeän :p

      Poista
  2. Primarkin tuotteet on kyllä yllättävän laadukkaita, mulla on ollut puuterisivellin sieltä nyt neljä vuotta ja palvelee edelleen yhtä hyvin kuin uutena. :) Ja ton kierreharjan voi myös tehdä kätevästi vanhasta ripsiväriharjasta, kunhan vaan pesee sen huolellisesti! :)

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon aivan samaa mieltä! Toikin ollu mulla yli vuoden käytössä, eikä yhtäkään karvaa ole lähtenyt irti tai sojota eri suuntiin. Ja kiitos hyvästä vinkistä, en ole ees tullut ajatelleeksi tollaista vaihtoehtoa :)

      Poista