sunnuntai 23. elokuuta 2015

Neutraali silmämeikki

Hello guys!
Tänään mä teen postauksen tällaisesta helposta ja simppelistä meikkilookista, joka mielestäni soveltuu niin arkeen kuin juhlaan. Tätä on myös helppo muuntaa dramaattisemmaksi ja tummemmaksi lisäämällä mustaa tai tummanruskeaa luomivakoon.
     Koska musta tuntuu että osa on vielä aivan hakosessa meikkaamisen kanssa, niin mäpäs väsäsin teille tälläsen kuvan mihin oon merkannu nuolilla että mikä 'alue' on mikäkin. Laitoin alapuolelle ne kanssa englanniksi, koska jos esim. katsotte videoita ja ette tiedä mikä on mikäkin niin ehkä tästä olisi edes vähän apua.


Tässä meikissä käytän urban decayn naked basics palettia, make up storen  mattavalkoista luomiväriä, nyxin jumpo eye penciliä sävyssä milk ja muutamaa väriä naked2 paleista ja isadoran paletista. Samanvärisiä sävyjä löytyy aivan varmasti muistakin paleteista.

Elikkäs, aluksi pohjustin luomeni käyttäen E.l.f:in luomenpohjustusvoidetta, sävy jossa mulla on tuo on se nuden sävyinen. Levitin sen ympäri luomea käyttäen sormeani.


Sitten otin Isadoran ruskeasta mattapaletista tuollaista vähän oranssihtavaa ruskeata ja laitoin sitä luomivakoon. Käytän tätä sävyä ''muutossävynä'', jotta tummemmat värit sekoittuvat paremmin.







Kun sain Isadoran sävyn levitettyä, laitoin nyxin jumbo eye penciliä liikkuvalle luomelle, jonka päälle laitoin make up storen microshadowia mattavalkoisena.




Sitten otin UD:n Naked basics paletista sävyä naked2, jonka myös levitin luomivakoon, jonka jälkeen otin samasta paletista sävyä crave, jonka levitin sen päälle (keskittäen sitä enemmän ulkonurkkaan.)




Tämän jälkeen otin UD:n naked2 paletista sävyä Bootycall, joka on vaaleahko kimalteinen sävy (tähän kelpaa oikeastaan mikä tahansa vaalea ja kimalteinen luomiväri), jonka levitin samaan kohtaan kun laitoin valkoista luomiväriä aiemmin.





Sitten otin vielä todella varovasti mustaa luomiväriä Naked2 paletista (blackout), ja todella pienellä siveltimellä laitoin sitä luomivakoon.

Tämän jälkeen laitoin eyelinerin ja ripsivärin ja look on valmis!  Jos lookkia haluaa käyttää arkena ja se tuntuu liian räväkältä, niin kannattaa jättää musta luomiväri laittamatta, ja jättää 'winged eyeliner' tekemättä.




Toivottavasti tykkäsit postauksesta! :)
(Kuvien laatu kärsi todella paljon heti kun laitoin ne postaukseen ja en omista tietokonetta tällä hetkellä, niin postaus on tehty tabletilla, jonka vuoksi kuvien koon muokkaaminen on miltei mahdotonta.)

6 kommenttia:

  1. Mä mietinkin miksi tuota crease kohtaa suomeksi kutsutaan :D Luomivako - selkis.
    Hieno meikki ja muutenkin sellainen blogi mitä tykkään lukea!

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo, itelläki ollu vähä opettelemista näitten suomenkielisten termien kanssa :D ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Heii kivoja meikkijuttuja täällä! Ja näyttää hyvälle tuo silmämeikki! :) Itse kirjoittelen myös kauneusjuttuja, tällä hetkellä sellaista sarjapostausta, josta olen kaksi osaa kirjoittanut: ihonhoito ja -puhdistus sekä meikkipohja plus varjostus/korostus. Seuraavana vuorossa kulmakarvat ja sitä rataa.. Jos yhtään kiinnostaa niin käy kurkkaamassa! :) Löytyy myös välillä erikoisempia fantasiameikkejä ja niiden valokuvaamista, olen siis kosmetologi!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ja käyn tsekkaamassa kans sun blogin, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :)

      Poista
  3. Sullahan on tosi kiva blogin alku täällä! Jatka vain! :) Toivoisin sellaista pientä muutosta, että postauksen fontti voisi olla joku selkeämpi. Muutenhan ulkoasu on kyllä selkeä ja hyvä!

    http://cosmeticgossips.blogspot.fi

    P.S. Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Blogin ulkoasu tulee aivan varmasti vielä muuttumaan, joten fontinkin varmasti vaihdan jossain aiheessa :) JA kiva että jäät seuraamaan, käyn kans katsomassa sun blogin!

      Poista