tiistai 1. syyskuuta 2015

Kasvojen puhdistusaineet

Heipsun!
Mulle on tullut tosi paha obsessio hamstrata kaikkia meikinpoisto-, kasvojenpuhdistus, kuorinta jne. aineisiin. Enkä tiedä onko se edes niin paha asia, koska ainakaan kasvoni eivät pääse tottumaan vain yhteen ja tiettyyn aineeseen.
    Monta vuotta käytin pelkästään vahtomaisia puhdistusaineita, ja mielestäni ne poistavat vieläkin meikit erinomaisesti, mutta muunlaiseen kasvojenpuhdistukseen ne eivät mielestäni ole paras vaihtoehto. Toisaalta, jos vaahtomaisen puhdistusaineen rinnalla käyttää jotain toista tuotetta, niin varmasti toimii hyvin. Tämäkin riippuu ihan siitä, että millainen iho henkilöllä on ja mitkä tuotteet hänelle sopii, itselläni on todella kuiva iho, jotenki siksi yleensä käytän paljon tuotteita jotka soveltuu kuivalle iholle.


     L300:n tuotteet on osoittautunut omasta kokemuksesta todella hyviksi. Muutama rasva ja nyt 3. pesuaine käytössä ja olen ollut todella tyytyväinen. Hintakin (melkein?) kaikille tuotteille pyörii siinä 5-10€:n välimaastossa. Meikit poistuvat erinomaisesti ja kasvot eivät tunnu kireiltä käytön jälkeen.


    Mulla on tässä samalla käytössä myös nivean herkälle iholle suunnattu kasvojenpuhdistusaine, mutta mielestäni se ei ole kaikista paras vaihtoehto. Meikkejä saa hinkata irti kauan, eikä ne siltikään lähde. Kasvot tuntuvat rasvaisilta käytön jälkeen, tai tuntuu kun iholle olisi jäänyt ainetta vaikkei pitäisi. (Samanlainen tunne kuin suihkurasvoissa, en tykkää.) Tuotetta käytän silti, yleensä aamuisin, koska haluan käyttää tuotteen loppuun, vaikka sen juuri ostinkin...


    Kuorinta-aineita pidän todella paljon! Varsinkin saunan jälkeen. Henkilökohtaisesti yritän vältellä aineita joissa käytetään mikromuovia (kannattaa teidänkin), mutta silti minulla muutama sellainenkin on. Lempparini on Freemanin aprikoosi kuorinta-aine, koska ensinnäkin se tuoksuu todella hyvälle, ja toiseksi pakkauksessa lukee, että kuorivat rakeet ovat pähkinöistä. Tämän kuorinta-aineen jälkeen kasvot ovat ihanan raikkaan tuntuiset ja kosteutetut. Muita aineita joita minulta löytyy on louis widmerin face peeling:iä, ja Cliniquen 7 days scrub. Molemmista tuotteista pidän myös kovasti, mutta niitten käyttöä välttelen muovin takia.




     Koska olen todella jäljessä tämän miselliveden kanssa, ja ostin ensimmäisen putiloni vasta viime viikolla, niin voin vain sanoa pitäväni tuotteesta hyvin paljon! Rakastan käyttää sitä varsinkin aamuisin, hieman ennen kun alan meikkaamaan. Muutamia kertoja olen sillä myös meikit poistanut ennen nukkumaanmenoa, ja hyvin toimii siinäkin asiassa. Törmäsin tähän tuotteeseen itseasiassa ihan sattumalta kun katselin yt videoita yön pimeinä tunteina ja seuraavana päivänä se jo löytyi mun pöydältäni. Toinen kasvovesi jota olen käyttänyt on nivean shine control toner. Mielestäni se on ihan ookoo, perus kasvovesi. Ei mikään ihmeellinen, mutta ihan hyvin se toimii silti. Plussana hyvä tuoksu ja kosteuttava fiilis.

Mukavaa viikon alkua! :)

2 kommenttia: