lauantai 22. elokuuta 2015

(Meikki)Pöytäni sisältö

 Moikka, kuten aikaisemmassa postauksessani sanoin, että teen tänään myöhemmin postauksen, niin tässä se nyt on!
     Postauksessani käyn siis läpi pintaraapaisulta, että mitä kaikkea (meikki)pöydältäni löytyy. Minulla ei siis ole erikseen työpöytää koulutehtäville, niin joudun nekin tekemään tämän pöydän äärellä. Tässä ei ole kaikki meikkini, mutta esittelen niitä joskus myöhemmin, kun saan niiden laatikon järjestettyä esittely kuntoon. 

tältä näyttää siis pöytäni, ja kokonaisuudessa alue ja tarvikkeet joita käytän päivittäin. Oikeassa reunassa näkyy vauvoille tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä, mutta itse käytän niitä välillä meikkien poistamiseen tai tarvittaessa esim. käsien pyyhkimiseen kesken meikin, jos en kerkeä niitä mennä pesemään. Niiden alla on pieni pyyhe johon välillä laitan yksittäisiä siveltimiä kuivumaan, jos ne tarvitsevat enemmän pesua kuin muut. 

               
Pöydälläni on 4 ikeasta ostettua purkkia, jotka ovat kai oikeasti kukkaruukkuja? tai kynttilä..juttuja? mutta, mielestäni ne sopivat erinomaisesti siveltimille ja muille härpäkkeille.
 Edessä olevassa purkissa on mm.huulukyniä, kajaaleja, eyelinereita, muutama huulipuna ja muuta samantyyppistä tavaraa. 
Oikealla on siveltimet jotka ovat päivittäisessä käytössäni, mutta niihin palaan myöhemmässä postauksessa tarkemmin.
Taaimmaisesta purkista löytyy meikkivoide- ja muita isoja kasvosiveltimiä.
Vasemmalta puolestaan löytyy ei niin aktiivisessa käytössä olevia silmämeikkiin soveltuvia siveltimiä.


Sitten pöydältäni (ikkunalaudalta jos tarkkoja ollaan) löytyy erilaisia rasvoja, seerumeita ja suihkeita. Kuvassa on myös beautyblender ja real techniquesin  complexion sponge (teen näistäkin vertailun)

              
Tämä hylly on lempiasiani pöydältäni! Eli siis kosmetiikkahyllyni, jonka tilasin Ebaystä synttärilahjaksi itselleni huhtikuussa ja olen ollut todella tyytyväinen siihen.

              
Hyllyn alimmasta laatikosta löytyy luomivärit, pohjustusvärit ym. silmämeikit

               
Keskimmäisestä laatikosta löytyy poskipunat, varjostus ja korostusvärit puuteri- ja cream-versioina.

             
ja ylimmästä laatikosta löytyy sekalaisesti puuteri, aurinkopuuteri, kulmakarva tarvikkeet, huulirasvat ym. 

             
Hyllyn päällä olevasta telineestä löytyy puolestaan mm. meikkivoiteet, peitevoiteet, huulipunat, meikinpohjustusvoiteet, ripsivärit, eyelinerit ja muut tarvikeet mitkä haluan pitää helposti saatavilla. 

             
Lisäksi pöydälläni on vielä 2 meikkipussia jotka sisältävät sekalaista tavaraa, joita en jaksa yksitellen käydä läpi. 

              
Ja vielä viimeiseksi pöydältäni löytyy Bobbi Brownin makeup manual, josta voi löytää paljon apua meikkaamiseen, meikkien säilyttämiseen, niiden voimassaoloon jne. Ja tottakai suoristusrauta, vaikken enää usein suoristakkaan hiuksiani :)

Toivottavasti pidit postauksesta! 

  ps. pahoittelen kuvien huonoa laatua. Kamerani on koulussa ja olen kipeänä kotona (lisäksi nyt on lauantai), niin jouduin ottamaan kuvat puhelimellani ja kuvien valoitus on todella huono.



4 kommenttia:

  1. Ihana idea laittaa meikkitavaroita kukkaruukkuihin! :) Noi ikean valkoiset ruukut on kyllä ihania <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on! itsekin pidän niistä tosi paljon ja ne sopii hyvin sistukseen ja ovat vielä täydellisen kokoisia! (ja halpoja heh;) ) käyn kans tsekkaa sun blogin :)

      Poista
  2. Suosittelisitko meikkivoiteen levitykseen mielummin beauty blenderiä vai hyvää sivellintä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään käyttää enemmän sivellintä, koska sillä saa peittävämmän lopputuloksen, mutta jos kuitenkin haen kevyempää meikkilookkia niin käytän beautyblenderiä! Ihan riippuu :p kokeile ihmeessä kumpi tuntuu sulle paremmalta :)

      Poista