tiistai 22. syyskuuta 2015

DIY: kasvonaamio

Heipsun!

Tänään kerron teille todella pikaisen kasvonaamio reseptin (sopii ainakin kuivalle iholle, muista en tiedä). YO-kokeet ja muu koulu stressi painaa päälle etten ole kerennyt postaamaan, mutta nyt päätin nopeasti tämän teidän kanssa jakaa.

Eli siis tähän naamioon tarvitset:
-Maustamatonta jogurttia
-Kaurahiutaleita (puurona, pitää siis keittää/tehdä mikrossa ja antaa jäähtyä ennen sekoittamista)
-Hunajaa
-Argan oilia (muukin varmasti käy)




Itse laitoi ainekset kokoon ihan vapaalla kädellä eikä minulla mitään mittoja ollut. Suosittelen kuitenkin lisäämään jogurtin viimeisenä, koska itsellä tuli aivan liian vetistä niin jouduin lisäämään puuroa moneen kertaan uudelleen.

Ainekset siis vain sekoitetaan yhteen ja läntätään naamalle. Naamion kannattaa antaa olla noin 15-30minuttia.

Lopputuloksen siis pitäisi näyttää kutakuinkin tältä
Naamio pestään pois lämpimällä/haalealla vedellä, ja itse ainakin pesin vielä puhdistusaineella, että varmasti kaikki tahna lähti pois. Lisäsin vielä rasvaa, ja aamulla kasvot olivat todella sileät!

Viimeksi kun tein kotitekoisen naamion sain siitä allergisen reaktion, että joidenkin tuotteiden kanssa kannattaa olla varovainen jos on allerginen tai yliherkkä jollekin. (Viimeksi siinä oli hunajaa, banaania ja oliiviöljyä, mutta veikkaan että allergisen reaktion teki hunajan ja banaain yhdistelmä vaikken millekkään ole allerginen...)

Toivottavasti tykkäsit postauksesta, ja kerro ihmeessä jos olet kokeillut jotain omaa kasvonaamio reseptiä ja miten toimi! :) toivepostauksia saa myös sanoa, toteutan niitä mielelläni!


2 kommenttia:

  1. Ite en oo oikeen lämmenny vielä ite tehdyille kasvonaamioille mut varmaan pitää testata joskus! Tietää sit ainakin mitä on laittamassa kasvoille, ettei tuu mitään myrkkyjä yms :)

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sen takii mäki noita aina välillä teen koska tietää et mitä oikeesti kasvoilleen laittaa :) viel jos käyttää mahdollisimman puhtaita raaka-aineita nii sitä parempi

      Poista