sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Elokuun suosikit

Jei, eka suosikit postaus ja pakko myöntää että oon innolla tämän tekemistä odottanut. Mulla ei yleensä ole sellaisia tuotteita joita kauhasti vaihtelen, vaan aika paljon olen rutiinien orja ja käytän samoja tuotteita. Tässä kuussa on silti muutama ihan huippu tuote vastaan, ja tuotteita joita en ole käyttänyt piiitkiin aikoihin ja löytänyt niiden 'viehätysvoiman' uudelleen.

Viva la juicy la fleur 

Tämä hajuvesi on pelkkää rakkautta, olen käyttänyt melkeen koko kesän tätä ja sitä on kulunut melkein pullollinen. Se ei silti haittaa koska uusi pullo odottaa avaamista :P Tuoksu on aika mieto ja todella raikas ja tyttömäinen. Enempää en voi sanoa, ihana tuoksu kannattaa käydä tuoksuttamassa. Juicy Couturen muutkin hajuvedet ovat aivan ihania, ja gold couturen ostaminen houkuttaisi todella paljon kanssa. 

Misellivesi

Uusi tuttavuus, ihana tuote tykkään tykkään! Raikastaa ja kosteuttaa kasvot. Puhdistaa kaiken lian ja meikin. Järkytyin kun ensikertaa koitin kasvovetenä suihkun jälkeen ja huomasin, että miten paljon meikinpesuaineeni jättikään likaa kasvoihini. Nyt voin kuitenkin varmistua siitä, ettei naamaani jää mitään ylimääräistä pesun jälkeen.

 Kaardemummakahvi

Niin hyvää! Nyt kun jouluunkin on vähän reilut 100 päivää jäljellä, niin tällä pääsee hyvin syksyisiin ja jouluisiin tunnelmiin. Ihana tuoksu täyttää koko asunnon kun kahvi on valmista ja makukin on aivan loistava. Tätä saa ostettua ainakin stokkalta ja robert's coffeista, mutta myös joistain isoista kaupoista saattaa löytyä.

Argan oil hiussuihke

Kuin halpa moroccanoil. Pakettikin näyttää samalta ja tuoksu on aivan ihana. Hiukset jäävät todella pehmeiksi ja helpoiksi harjata. Edullinen hintakin on todella iso plussa 

Brush cleaner (kicks)

Aamujen pelastus! Siis aivan ihana tapa puhdistaa siveltimet (väliaikaisesti vain, pitää muistaa pestä kunnolla myös.) Varsinkin jos on kiire ja huomaa jonkin siveltimen olevan todella likainen eikä olisi aikaa pestä ja odottaa sen kuivumista, niin tämä tuote kyllä pelastaa silloin!

Urban Decay ripsiväri

Sain tällaisen testerin tästä ripsiväristä kun ostin naked paletin. En ole pahemmin muita ripsareita käyttänyt tän jälkeen, koska tämä on vaan aivan täydellinen! Ripsarista ei tule paakkuja vaikka kolme kerrostakin laittaisi, se ei varise päivän myöhe eikä ripsistä tule ns. kolmiomaiset laiton jälkeen.

Naked basics


Täydellisiä sävyjä arkimeikkiin! Varsinkin nyt, kun yo-kokeet painaa päälle eikä juhliminen oikein 
ole mahdollista niin ei ole tullut tehtyä oikeen muita kuin perus meikkejä. Tämä paletti on täydellinen siihen hommaan, sen sävyt on maanläheisiä ja neutraaleja, joilla syntyy ihana luonnollinen arkimeikki!

YSL Rouge Voluptè 7 Lingerie Pink


YSL:än huulipuna on ollut todella kovassa käytössä kesällä, varsinkin elokuussa kun säät vihdoin alkoivat lämmetä. Vaikka huulipuna on jollain tavalla aika räväkkä, on se samalla myös todella neutraali.  Tää on toinen putilo jonka oon ostanut, koska kadotin mun edellisen about 2 viikon jälkeen, kun meikkipussini katosi mun laukusta. Tätä tuotetta ei todellakaan tarvitse laittaa paljoa koska sen on niin pigmenttinen, eli samalla myös tuotetta säästyy kun ei tarvitse laittaa montaa kerrosta

Mac 217 Brush

Tämä on ensimmäinen sivellin jonka olen ostanut Macilta ja olen tykännyt tästä todella paljon! Mulla on monta vuotta ollut haaveena ostaa Macin 187 brush, mutten ole koskaan raaskinut sillä sen hinta on muistaakseni 50€. 217 sivellin on muistaakseni tehty vuohen karvasta ja se on todella pehmeä, vaikkakin voisi se olla vielä pehmeämpikin.. Sivellin on täydellisen kokoinen crease brush, ja se häivyttää värin erinomaisesti. Tämänkin hinta oli aika kallis, mutta uskon sen maksavan itsensä takaisin! Macin siveltimillähän on todella korkea käyttöikä jos niitä vain hoitaa hyvin :)


Tässä oli mun elokuun suosikki tuotteet, kerro mitkä oli sun elokuun suosikkeja ja miksi. Linkkaa myös oma suosikki postaus jos sellaisen olet tehnyt, olisi kiva päästä lukemaan muidenkin elokuun suosikkeja! Ihanaa loppu viikonloppua sulle

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja koko blogi!
    Toi huulipuna vaikuttaa tosi kivalta, haluisin itsekkin kokeilla sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Ja kannattaa käydä kokeilemassa edes kaupassa, koska tosiaan on aivan ihana huulipuna. Suomen hinnoissa todella kallis, itse ostanut ulkomaan matkoilta koska huomattavasti halvempaa.

      Poista