sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Ensivaikutelma: Urban Decay All Nighter Liquid Foundation

Hellou!
En oo pitkään aikaan jaksanu kirjotella tänne mut nyt aattelin tehdä postauksen. Tosiaan kävin toissapäivänä ostamassa ton UD:n uuden meikkivoiteen, jota ajattelin sitten testata tälleen että kerron teille mun mielipiteen siitä.

 
 Tuotteella on hintaa 38€ joka kyllä kirpas aika paljon, mutta oon todella kauan ettinyt täydellistä meikkivoidetta, niin ajattelin ehkä tämän olevan se. Tuotetta on purkissa 30ml, eli ihan standardi koko. Paketti on todella nätti, tollanen kiiltävä ''metallinen'', vaikka onkin muovia. Sävyjä on saatavana 21 ainakin Sokoksella, ja mulla on sävyssä 1,0, joka on vaalein keltapohjainen joka heillä on. Meikkivoiteessa lukee sen olevan vedenkestävä, matta-lopputuloksinen, öljytön ja full coverage.
    Kun näin UD:lta tulevan uuden full coverage meikkivoiteen, tiesin että mun on vähintään saatava testata sitä, mutten silti malttanut olla ostamatta sitä, kun Sokoksella sitä swatchasin ja totesin sen olevan varmaan peittävin meikkivoide mitä oon ikinä testannut. Tässä tuotteessa oikeasti a little goes a long way.


Koska en ole penaalin terävin kynä, en tajunnut ottaa meikkaus vaiheessa kuvia, niin valitettavasti en voi näyttää vertailumateriaalia ilman ja meikkivoiteen kanssa. Käytin meikkivoidetta puolet vähemmän kuin normaalisti käyttäisin, ja sain silti paremman ja peittävämmän lopputuloksen kun muilla meikkivoiteilla. Meikkivoidetta oli todella helppo annostella haluttava määrä kädelle, itse käytin 1/2 pumppausta (joskus saatan käyttää jopa 2 pumppausta, esim l'orealin true matchissä) joten meikkivoide on todella riittoisaa.


Meikkivoiteen levittämiseen käytin Real Tecniquesin Scupting brushia, jota käytän aina, jos levitän siveltimellä.

Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun yli 10 tuntia meikkaamisen jälkeen meikkipohjani näytti tismalleen samalta kun se näytti tässä kuvassa. Ulkona satoi koko päivän kaatamalla eikä meikkini siltikään liikkunut mihinkään. Yhden kerran käytön jälkeen voin jo sanoa pitäväni tästä tuotteesta erittäin paljon, mutta tarkemman mielipiteen osaan antaa vasta myöhemmin. So far so good!
Jos mun pitäisi antaa tälle arvosana 1-10 antaisin varmaan 9+, ja sekin tulee vain tuotteen hinnasta! Kannattaa käydä kokeilemassa jos olet uutta meikkivoidetta etsimässä ja sanat Full Coverage ja waterproof ovat asioita joita meikkivoiteestasi etsit. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti