torstai 27. heinäkuuta 2017

Foreo Luna 2

Raaskin vihdoin ostaa itselleni kasvojenpuhdistusharjan. Olen vuosia haaveillut clarisonicista mutten ole ikinä raaskinut sitä ostaa. Jälkeenpäin ajatellen on vain hyvä etten ostanut, koska en usko tuotteen olevan tarpeeksi hellävarainen omalle iholleni. Lisäksi Clarisoniciin täytyy ostaa säännöllisin väliajoin vaihtoharjoja, jotka maksavat muistaakseni 40€, joten sen ylläpitäminen tulisi erittäin kalliiksi. Pitkään suunnittelin myös Remingtonin vastaavaa harjaa, mutta jostain syystä sekin jäi kaupan hyllylle vaikka sillä hintaa on 'vain' noin 70€.


    Päädyin siis ostamaan Foreon Luna 2 silikonista valmistetun harjan. Harja puhdistaa kasvot värähtelevillä liikkeillä, poistaen 99,5% kasvojen liasta, öljystä ja meikki jäämistä. Lisäksi koska tuote on valmistettu silikonista se on erittäin hygieeninen, ja se on myös 100% vedenkestävä. Akunkestokin on ällistyttävä, tuotteen väitetään kestävän yhdellä latauksella melkein puolivuotta (päivittäisessä käytössä x2).
     Oma Luna 2:ni on normaalille iholle suunnattu, vaikka aika kauan mietinkin otanko sensitiven, combinationin vai normalin. Loppujen lopuksi päädyin normaaliin, sillä siinä oli ns. molemmat samassa, alempi osa on tehty samoista harjaksista kuin sensitive, ja yläpäässä löytyy samoja harjaksia kuin sekaiholle tehdyssä. Lisäksi se on vaaleanpunainen. ❤︎
     Luna 2:n takana on hieromiseen tarkoitettu pää, jonka avulla mm. seerumit ja rasvat imeytyvät paremmin ihoon. Hieromapään pitäisi myös auttaa juonteiden ja ryppyjen ehkäisyssä ja poistaa niiden näkyvyyttä.

 
   Itse olen ainakin ihan rakastunut tähän tuotteeseen, vaikka tiedänkin jo ettei tämä alkuhuuma luultavasti kestä kovinkaan pitkään. Käytössä tuote silti varmasti tulee pysymään, ja varmasti myös maksaa itsensä takaisin.
    Foreolla on monia muitakin malleja, joista kaikki ovat kylläkin pienempiä kuin tämä. Luna 2 on myös kaikista hintavin (ainakin niistä mitä stokkalla myytiin), ja mietinkin kauan otanko Luna mini 2 vai Luna 2, päädyin tähän vaihtoehtoon hieromaominaisuuden takia, nimittäin minissä takana on toinen puoli joka puhdistaa, jollaista itse en koe tarvitsevani. Hintaeroa näillä kahdella on 60€, joten siksi myös mielummin ostin tuotteen joka luultavimmin tulee olemaan parempi omiin tarpeisiini. Ymmärtääkseni myös minin väreillä ei ole mitään eroa, kun taas lunan värit kertovat niiden ominaisuuksista (vaaleanpunainen normal skin, lila sensitive skin, turkoosi oily skin jne.)
    Foreossa on lamppu mikä on tuo läpinäkyvä osa alhaalla mikä menee päälle silloin kun tuotetta käytetään ja se jää päälle kun vaihdetaan pesusta hierontaan. (jos ei käytä se sammuu itsestään).


Jos kiinnostuit enemmän niin tässä linkki Foreon nettisivuille. Sieltä voi käydä lukemassa lisää infoa, kun en itsekään kaikkea vielä tiedä.

Kiitos kun luit postauksen, toivottavasti tämä ihanuus löytää tiensä myös sinun meikinpoisto rutiineihisi! Myönnän että kirjoittamisesta on yli puolivuotta aikaa, ja alkuhuuma on kadonnut, mutta Foreo on silti päivittäisessä käytössä, enkä ole sitä kertaakaan joutunut lataamaan (ostin tämän siis joulukuussa, ja silloin myös kirjoitin postauksen) Tuote on toimininut moitteettomasti vaikken mitään suurta eroa huomaakkaan ihon laatuun ja epäpuhtauksien määrään.

2 kommenttia:

  1. Tää vaikuttaa kyllä kivalta vaikka onkin mun mielestä tosi hintava! Jos tää joskus tulee alennukseen niin ehkä silloin voisin tän hankkia! :) Ootko huomannut ihossa mitään eroa kun oot käyttänyt tätä? :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iho tuntuu oikeesti tosi pehmeeltä ja puhtaalta käytön jälkeen, varsinkin sillon kun jaksaa myös seerumit ja rasvat levittää tolla toisella puolella. Ihan huippu, vaik kylhän toi hinta tosiaan kirpas, mut sanoisin et on tässä 8kk aikana todellakin maksanut itsensä takaisin ja käyttöikääkin (ainakin toivottavasti) on vielä vuosia edessä. :)

      Poista