tiistai 12. tammikuuta 2016

LivBox Tammikuu 2016 ♡



Nyt on taas aika päivittää livbox postausta, koska viimein jaksoin hakea boksin postista. Viime postauksesta on n. kuukausi, koska en yksinkertaisesti ole jaksanut ottaa kuvia (en tiedä miksi näistä aina jaksan). Kun avasin boxin, olin samantien tyytyväinen ilman että sen tarkemmin tutkailin tuotelistaa. Myöhemmin kun kunnolla katsoin mitä kaikkea boksista löytyi olin vielä enemmän iloinen, en tiedä johtuuko tämä siitä että harkitsin boksin tilauksen lopettamista ellei tammikuun boksi olisi hyvä, mutta tykkään tästä ihan oikeasti.


SB12 Suuvesi

Tästä ei ole mitään muuta sanottavaa kuin; en tiennyt SB12 olevan näin kallista!!! 15,90€/250ml ja jopa 39,90€/1L. Anyways, tuote lupaa raikkaan hengityksen 12 tunniksi ja estävän reikiintymistä. Pääsee varmasti testiin, ehkä jo jopa tänään.

Philosophy 'When hope is not enough' seerumi

Olen todella iloinen siitä, että boksien mukana on alkanut tulemaan näitä seerumi näytteitä, koska olen totaalisesti rakastunut niiden käyttöön! Lisäksi melkeen kaikki seerumit ovat niin kalliita, etten raaski niitä ostaa joten kiva päästä testailemaan apajia. (Ovh 43,50/30ml)

Cutrin 'Sensitive rescue dry scalp moisturizer' 

Elikkä siis päänahan tehokosteuttaja! Todella jännän oloinen tuote, tälläistä en ole ikinä koittanut (öljyjä senkin edestä). En edes kärsi kuivasta päänahasta, mutta talvella tämä varmasti tekee hyvää kun en mikään pipojen suurkäyttäjä ole. Tätä ei siis tarvitse huuhdella pois, eikä jätä hiuksia rasvaisiksi. Lisäksi tuotteella on allergia- ja astmaliiton allergiatunnus! Täysikokoinen tuote (Ovh 14,90/75ml)

Lumene 'True mystic precise tip silmänrajaustussi'

Jei, uusi eyeliner! näitä mulla kuluu ihan sairaan nopeesti joten oli todella kiva lisäys tähän boksiin. Tuotteen ulkonäkö näyttää aivan samalta kuin L'Orealin vastaava tuote josta olen pitänyt erittäin paljon, joten odotan tämän testausta. (Ovh 12,90€/1ml)

Herbina 'Energy boost kuorintavoide'

Lisää tuotteita Herbinan energy boost sarjasta, jei! Paljon olen kuullut hyvää, joten kiva päästä testaamaan lisää. Tuote sisältää E ja C vitamiinia jotka varmasti tekevät hyvää näillä kovilla pakkasilla. Tuotteessa mainitaan että kuorivat aineet ovat kasvipohjaisia, joten käyttöön pääsee varmasti. Tuote on täysikokoinen (Ovh n.6€/75ml)

Lisäksi Boksi sisälsi pari extra tuotetta, joka on aina positiivista!

Salus 'Magnesium vitamiinijuoma'

Elikkäs magnesium valmiste, joka on nestemäisessä muodossa. Tuote on tarkoitus nauttia vissiinkin suoraan tuollaisenaan? tästä en ole varma. Tuote on ravintolisä joka edistää terveitä elämäntapoja.

Anyday 'Nut selection'

Elikkä pähkinä sekoitus. Todella kiva lisäys, mieleni on tehnyt koko ajan avata tuo pussi tätä kirjoittaessa, mutta pitää ottaa vielä kuvat enne sitä. Tuote sisältää Cashew- ja pekaanipähkinää, mantelia ja saattaa myös sisältää jäämiä maapähkinästä ja muista pähkinöistä

Mielestäni todella kivoja juttuja tuli tässä kuussa, joka nyt siis tarkoittaa sitä että tilaus jatkuu! Onneksi en edes itse tätä maksa joten ei ole omasta pussista pois ;)
ps. Onko kukaan muu huomannut sitä, että paperisilppu on poistettu bokseista??! Tämä on mielestäni siis positiivinen asia, koska se oli aina tiellä ja kierrättäminen oli vaikeampaa.

Viime boksin suosikit: melkein unohdin tämän osuuden kokonaan!


Pahoittelen etten voi laittaa yksittäisiä kuvia tuotteista, koska viimekuussa en ottanut 'yksittäiskuvia', mutta viime kuun boksin suosikkeja ovat olleet:

Palmoliven suihkusaippua
Siis kuten viime postauksessa kerroin, on tässä aivan ihana tuoksu! Rakastuin heti, ja siksi olenkin tätä miltei päivittäin käyttänyt. En silti tiedä ostanko uutta täysikokoista versiota, koska tämä sisältää 'kuorivia' aineita, joten ennen kun varmistun siitä että mitä nämä aineet ovat, harkitsen uudelleen.

Cocovin raakasuklaa
Nam, muistan vieläkin tämän maun suussani. Todella hyvää ja raikasta, joskus jos ja kun siirryn enemmän vegaaniseen ruokavalioon, oli kiva huomata että ei kaikesta hyvästä tarvitse luopua (vaikkei tämä perus suklaata kyllä voita heh)

Hyaluronic:in seerumi
Kuten jo sanoin tässä postauksessa, niin rakastan seerumeita ja tämä oli ehkä yhtä parhaimmista joita olen ikinä kokeillut! iho tuntui niin ihanan pehmeältä ja kosteutetulta tämän jälkeen. Voisin ostaa tätä lisää, mutten tiedä raaskinko koska tämän ovh taisi olla jotain 55€ paikkeilla...


Hauskaa alkanutta viikkoa ja vuotta

2 kommenttia:

  1. Toi Herbinan kuorintavoide pitää kyllä itekkin testata! ^^

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo suosittelen kyllä, pääsi heti kokeiluun ja siitä tulee tosi raikkaan tuntuinen iho! Eikä hintakaan kaupassa ole kallis :)

      Poista