sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Dublin 2015 - Ostokset

Hellou!
Jossain postauksessa taisin ohimennen mainita matkasta Dubliniin. Siellä siis tuli käytyä ja tässä postauksessa ajattelin esitellä juttuja, joita sieltä nappasin mukaani. Rahaa kului kiitettävästi vaikka tuntuu etten melkeen mitään ostanut.

Olimme Dublinissa 4 päivää kahdestaan yhden ystäväni kanssa, ja meillä oli todella mukava matka. Dublin oli kuin pieni Lontoo, ihmiset olivat mukavia ja tunnelma oli hilpeä kellon ympäri. Suosittelen Dublinia kaikille jotka siitä ovat edes hieman kiinnostuneita. Nähtävää siellä ei ole paljoa, mutta tekemistä kyllä riittää!

Ulkomaan matkoissa odotan aina eniten sitä, että kosmetiikka ja vaate valikoima on moninkertainen suomeen nähtynä. Perjaatteessa olisi kiva jos Suomeen tulisi kaikki merkit joita saa ulkomailta, mutta perjaatteessa on kivaa kun silloin pääsee ostamaan asioita mitä Suomesta ei saa. Näin pääsee myös välttämään sitä, ettei jokaisella vastaantulevalla ole samat vaatteet päällä kuin itsellä.

Tämän postauksen tekemisessä on kestänyt todella kauan, koska jostain syystä en ole jaksanut ottaa kameraa käteeni ja ottaa kuvia, mutta nyt sen aijoin tehdä.

En siis esittele vaatteita joita ostin, koska se ei kuulu blogini 'teemaan' (enkä muutenkaan ostanut paljoa vaatteita)

Voin yrittää laittaa tuotteiden hinnat ylös suunnilleen silleen miten ne oli, tarkkoja hintoja en kuitenkaan muista.


Tässä siis kaiken kaikkiaan suunnilleen kaikki kosmetiikkaan liittyvät ostokset joita ostin, tästä saattaa puuttua muutama tuote, joita en muista tällä hetkellä, mutta voin lisätä ne johonkin muuhun postaukseen.


Ostin 3 pakettia Eyluren ripsiä, koska siellä oli tarjous ota 3 maksa 2, yhtiä niistä olen jo käyttänyt, mutta en niitä tähän viisinyt laittaa mukaan mutta tässä linkki millaiset ne ovat.




Vaikka omistan noin 200 aurikopuuteria, en silti voinut olla ostamatta Benefitin Hoola Bronzeria. En ole koskaan aikaisemmin tätä omistanut ja ajattelin että voisi olla korkea aika tämä ostaa. Hintaa taisi olla 34€ jos oikein muistan, ja olen tykännyt todella paljon. Pigmentti on todella hyvä, ja tämä aurinkopuuteri ei ole yhtä oranssi kuin monet muut.


Ostin myös DUO:n ripsiliiman, koska se oli vain 6€, ja tiesin sen kuitenkin tulevan käyttöön. Omistan DUO:lta sen ripsiliiman joka on mustaa, mutta siitä en ole tykännyt niin paljoa.


 Tämä ei sinäänsä ole kosmetiikkaa, mutta kauneudenhoitoon liittyvää kumminkin. Eli siis Root Brush, jolla tuuhennetaan hiuksia tyvestä. Etsin tälläistä aiemmin suomesta, ja hyvä etten ostanut koska tämä maksoi vain 1.50€! Kassalla myyjätkin olivat hämmästyneitä siitä miten halpa tämä harja oli.


Näitä ostoksia odotin koko matkalta eniten. Tai en näitä vaan tuota Laura Mercierin Translucent Loose Setting Powderia. Tässähän kävi niin että Merciaerin myyjät saivat meidät molemmat ostamaan paketin, jossa oli siis kaikki yllä olevat tuotteet hintaan 84€ (i'm not even mad). Paketti sisälsi siis Pohjustusvoiteen, jonka olisin muutenkin ostanut jostain, Silmänympärysvoiteen, jonka olisin muutenkin ostanut jostain, Pigmentoitu kosteusvoide (bb-voide tyylinen), ja kasvojenpuhdistusöljy. 3 Tuotteista ovat täysikokoisia(?), ja öljy ja kosteusvoide ovat pienempiä. Katsoin tuon silmänympärysvoiteen hintaa LM:äm nettisivuilta, ja siellä luki $76, joten mielestäni teimme todella hyvän diilin.


 Kasvojen Seerumi oli kanssa yksi mitä minun piti ostaa, ja sellaisen ostin Soap and Gloryltä. Tämä on todella shimmeristä, mutta se ei haittaa yhtään. Tuote tuoksuu todella hyvältä ja imeytyy todella nopeasti mikä on aina plussaa. Tämä taisi maksaa jotain 12€.


Sitten pitihän minunkin tottakai päästä kokeilemaan tätä todella suosittua meikkivoidetta, josta kaikki tuntuvat pitävän, ja niin pidän minäkin. Todella hyvä peittävyys, helppo levittää ja kestää todella hyvin. Hinta taisi olla noin 20€, joka ei paljoa poikkea muista meikkivoiteista. Vähän kaduttaa etten ostanut toista varalle, mutta eiköhän tätä jostain saa hommattua. Ostin tämän normaalin/kuivan ihon version, koska minullla on todella kuiva iho varsinkin talvisin.


Tämä on huultenkuorimis tuote, joka on tehty kokonaan luonnollisista aineista. Joten käytön jälkeen tuotteen voi vaikka syödä jos siltä tuntuu, itse en ainakaan pidä mausta niin paljoa joten yleensä pyyhin sen pois paperilla. Tämä maistuu/haisee siis purukumilta, ja oli ehdottomasti paras niistä joita haistoin kaupassa. Tällä oli hintaa n.6€. Ja Tämä on siis ostettu LUSH:ista, jonka unohdin aikaisemmin sanoa.


Tämä on Peitevoidepaletti jonka ostin itseasiassa 'Primarkista', ja tällä oli hintaa 4€. Olen todella paljon tykännyt tästä, varsinkin tuo oranssi on tullut todella kovaan käyttöön. Noissa vaaleimmissa sävyissä ongelmana on se, että ne ovat punapohjaisia, mutta ei se näy niin pahasti, enkä niitä kauheasti edes omaan naamaan ole käyttänyt.


Sitten vielä viimeinen asia jonka ostin eli Urban Decayn Perversion ripsiväri. Tästä on todellakin tullut lempi ripsarini siitä asti kun sain tästä testerin. En ole sen aikana mitään muuta käyttänytkään ja nyt päätin ostaa tämän oikeassa koossa. Tämä saa kyllä odottaa että edellinen  loppuu ennenkuin tämän avaan. Tällä oli hintaa 18€ ja ostin tämän lentokentältä, koska muualta en UD:ta Bongannut. Suomessa tällä taitaa olla hintaa n.25€, joten säästin kanssa hieman rahaa.

Tässä olivat kaikki ostokseni ellen jotain unohtanut. Toivottavasti tykkäsit!
Jos kiinnostuit jostain tuotteesta tarkemmin niin vastaan mielelläni.

3 kommenttia:

  1. Kyllä tossa Lushin huulikuorinnassa on myös synteettisiä raaka-aineita, mutta nekin on turvallisia ja huolella valittuja. Eli Lush ei ihan puhdasta luonnonkosmetiikkaa kuitenkaan ole, vaikka paljon luonnollisia raaka-aineita käyttääkin. :) Lushin tuotteiden sisällön näkee Lushin sivuilta ja värikoodeilla on merkattu, mitkä ainesosat on synteettisiä ja mitkä luonnollisia.

    Ja hei, tota Revlonin meikkivoidetta saa esim. JT Beauty Outletista! http://www.jtbeautyoutlet.fi/revlon-colorstay-meikkivoide-p-619.html. Onkohan pakkaus uudistunu? Ainaki tossa nettisaitin kuvassa näyttää eriltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no niin ne mulle sano siellä heh, kiitos korjauksesta! Ja juu oon tuolta sivulta Revlonia katellut, mutta lukemieni juttujen perusteella en uskalla tuolta tilata, koska monet tuotteet ovat olleet vanhentuneita/feikkejä tai muuten epäilyttäviä. Moni on sanonut myös ettei ikinä tilauksiaan saanut perille tai on ollut muita ongelmia :/

      Poista
    2. Oon kyl vähä samaa kuullu tosta. :/

      Poista